Hyra chaufför

Jönköpings Bud Express AB hyr även ut chaufförer till åkerier runt omkring i Jönköping, allt utefter ert behov som kund.

Behovet av chaufförer ökar i Jönköping, och för att stävja det behovet kan det ibland bli aktuellt att hyra in en chaufför vid eventuella toppar, sjukdomar eller semestrar.

Där skräddarsyr vi tillsammans med er som kund utefter ert behov, beroende på tid och hur många chaufförer ni som kund behöver.

Vi erbjuder er som kund upplärning av inhyrd chaufför innan påbörjat uppdrag, där den inhyrde chauffören får åka med ordinarie chaufför under 1-2 veckor för att lära sig alla rutiner kring aktuell körning. Inhyrd chaufför är fullt försäkrad och bär också varselkläder, vill ni som kund att aktuell chaufför bär era kläder vid inhyrd period är detta inget hinder.

Vi på Jönköpings Bud och Express AB, vill tillsammans med Er som kund stå som en helhetsleverantör som transportbolag i både Jönköping och övriga Sverige om ert godsflöde ökar. Detta genom inhyrd pesonal, eller bistå med extrabil vid högt flöde av gods eller inom vanliga bud inom Jönköping. Inget bud är för litet eller för stort för oss.

Söker ni efter en samarbetspartner eller transportbolag inom detta område så tveka inte att kontakta oss på ovan nämnd mailadress och telefonnnummer.

Tfn: 036 – 440 99 90

bud@jkpgbudochexpress.se

Er lokala budleverantör