Samarbete

Jönköpings Bud och Express AB, har idag samarbetspartners ändå nerifrån Malmö upp till Stockholm där vi bistår både våra kunder med chaufförer och med budkörningar.

Har ni ett behov av ett samarbete eller letar ni en samarbetspartner i Jönköping? Då kanske vi kan hjälpa er med detta.

Vi letar ständigt efter nya linjer och utvecklande ideer för att hjälpa kunderna i deras strävan att få en så smidig transport som möjligt. Detta kan ske genom att man samarbetar med andra transport eller budfirmor som medför en snabbare transport för kunden. Detta är något som kan sänka transportkostnaden för kunden och även effektivisera transporten där varje samarbetspartner får mindre slitage på sina fordon, chauffören utsätts för mindre stress osv samt att godset kommer fram mycket fortare då transporten blir mer effektiv.

Vi på Jönköpings Bud och Express AB, åtar även oss fasta upplägg där vi kan bistå er som speditör med budbilar eller lastbilar på fast basis. Vi har idag 4 st fasta linjer med lastbilar och liftbilar där vi dagligen trafikerar Jönköping och Torsvik samt Östbo och Västbo-området samt Västergötland för speditörer.

Några utav våra samarbetspartners är:

tklog

Söker ni samarbetspartner?  

Tfn: 036 – 440 99 90

  bud@jkpgbudochexpress.se

Er lokala budleverantör